Våra hem byggs för generationer

Storstaden Bostad utvecklar bostäder och attraktiva kvarter i dynamiska Stockholm och utvalda kranskommuner. Våra hem är alla olika, men har en sak gemensamt - de byggs alltid för generationer. Se vilka bostäder vi har till salu och håll dig uppdaterad om våra kommande projekt.

Säljstart höst 2018

Centrala Nacka

Inflyttning augusti 2018

Älvsjö

Slutsålt

Bromma, Mariehäll

Mälaräng

Kommande projekt

Mälarhöjden, Stockholm

Centrala Älvsjö

Kommande projekt

Våra löften till dig som
flyttar in med oss

Storstaden Bostads bostäder är alla unika, men har en del gemensamma nämnare. Alltid hållbara, genomtänkt design som skänker harmoni och en trivsam omgivning är tre. Kostnadsfri flytthjälp, hantverkartimme vid inflyttning, personlig inflyttningskoordinator och ett smart nyckellöst hus är andra. Allt för att du som boende snabbt ska finna dig till rätta i ditt nya hem.

Kostnadsfri flytthjälp

När du flyttar in i en Storstaden bostad erbjuds du kostnadsfri flytthjälp. Flytthjälpen innebär att du får ett presentkort till en av våra samarbetspartner. Flyttar du till en 2 rok så ger vi dig ett presentkort som motsvarar flytthjälp för en 2 rok.

Hantverkartimme vid inflyttning

I samband med din inflyttning erbjuder vi dig gratis tillgång till en av våra hantverkare i 60 minuter. Detta för att hjälpa dig att snabbare komma i ordning i din nya bostad. Vid inflyttning kommer bokningssystem sättas upp där du kan välja den tid som passar dig bäst.

Personlig inflyttningskoordinator

En inflyttningskoordinator är din personliga kontaktperson på Storstaden Bostad. Dit kan du alltid vända dig om du har frågor. Din personliga kontaktperson  välkomnar dig när du flyttar in och lär dig allt du behöver veta för att du ska få ut maximalt av ditt boende.

Smart nyckellöst hus

En Storstaden bostad är alltid nyckellös. Det innebär att din lägenhet och alla gemensamma utrymmen utrustas med smarta kodlås. På så vis får du fri och bekväm tillgång till all service samtidigt som din bostad blir både smartare och säkrare..

VILL DU HA INFORMATION OM STORSTADENS
NYA BOSTÄDER I STOCKHOLM?

Ange dina uppgifter här så får du all viktig information om våra projekt

    *Välj minst ett alternativ