Om Stadsporten

Storstaden Bostad fick uppdraget att utveckla ett flerbostadshus med stark stadskänsla och höga arkitektoniska värden som ger tidlös karaktär åt den stad som nu växer fram i Nacka.

Inspirationen till Stadsportens utformning hämtades därmed från 1920-talets Art Deco. En stil som föddes i Paris och som sedan ökade i popularitet i Europa och USA fram till 1950-talet. Stilen är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. Vi har identifierat guldkornen från denna tid, använt dem och anpassat det till en modern tappning. Resultatet har blivit en detaljrik och särskiljande utformning utvändigt såväl som invändigt. 

Bostäderna i Stadsporten ska vara personliga och tjänstgöra som riktiga hem i generationer. Extra fokus har lagts på vackra tidlösa material i en modern kombination. Du som boende får därför en välavvägd bas att utgå från och samtidigt stort utrymme att sätta din personliga prägel och göra bostaden till ett riktigt hem.

Snabbfakta
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:141
Antal rum:1-5 rok
Boarea:20 - 190 kvm
Byggstart:Q3-Q4 2019
Inflyttning:Vinter 2020
VIP-säljstart:September 2018
Planerad säljstart:Oktober 2018
Arkitekt:VERA Arkitekter
Övrigt:Alla lägenheter får balkong och/eller terrass

Säljstart

Intresseanmälan för Stadsporten

Intresserad av Stadsporten? Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev här så får du löpande information om projektet och kommande säljsläpp.

    *Välj minst ett alternativ