Om Stadsporten

Med uttrycksfull arkitektur utvecklar Storstaden Bostad nu BRF Stadsporten – porten till Nacka City. I Stadsporten ska boende känna stadspulsen och ha nära till allt. Med gedigna naturmaterial, ihop med genomtänkta lösningar, kraftfull design och vackra detaljer, är visionen att skapa det trivsamma och personliga hemmet. Ett hem att vara stolt över och som underlättar din vardag.

Stadsporten har ett unikt och kompromisslöst läge i Nacka City. Nära till människor, till arkipelag och naturområden, fritidsanläggningar, shopping, restauranger, caféer och barer, bra skolor och kommunikationer. Dessutom kommer tunnelbanan runt hörnet och med nya Nacka Forum som granne finns all tänkbar service inom gångavstånd.

Totalt blir det 141 lägenheter i Stadsporten. Alla lägenheter får balkonger och/eller egen terrass. Restaurang, gym och service i bottenvåningen. Gemensam takterrass. Elbilspool. Cykelpool. Garage. Privata takterrasser med orangerier och slående utsikt. 

Snabbfakta
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:140
Antal rum:1-5 rok
Boarea:20 - 190 kvm
Byggstart:Vinter 2018-2019
Inflyttning:Höst/vinter 2020
VIP-säljstart:Sommar 2018
Planerad säljstart:September 2018
Arkitekt:VERA Arkitekter
Terrasser:10-20 st

Säljstart

Intresseanmälan för Stadsporten

Intresserad av Stadsporten? Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev här så får du löpande information om projektet och kommande säljsläpp.

    *Välj minst ett alternativ