UTBILDNING

Varför utbildning?

Vi vill att du som köper eller har köpt en bostad av Storstaden Bostad ska få ut maximalt av ditt boende. Vi vill att du ska trivas och känna dig som hemma direkt vid inflyttningen och vi tror att kunskap om allt som rör ditt boende är en genväg dit.

introskolan

Alla som köper en bostad av Storstaden Bostad erbjuds att gå vår introskola. Utbildningen innehåller kunskap om hur det är och vad det innebär att äga en bostadsrätt i allmänhet, men mer specifikt hur det är att äga en Storstaden Bostad.

Utbildningen innehåller kunskap om hur det är och vad det innebär att äga en bostadsrätt i allmänhet, men mer specifikt hur det är att äga en Storstaden Bostad. Vi på Storstaden Bostad bygger alltid våra bostäder utifrån dig som ska bo och leva i dem. Vi vill att du ska få en enklare vardag och ett problemfritt bostadsägande. Därför har vi utvecklat digitala funktioner som du som bostadsägare kan använda för att underlätta din vardag. Under utbildningen får du kunskap om hur dessa funktioner fungerar och hur du smartast använder dem.

Samarbetspartnerskola

I Storstaden Bostads bostäder integrerar vi alltid smart och modern teknik. Denna utbildning är till för dig som är nyinflyttad och vill veta mer om alla smarta funktioner som finns i din lägenhet. Tillsammans med Storstaden Bostads samarbetspartner går vi igenom allt från vitvaror, till nyckellösa låsenheter, energiförbrukning och miljö. Syftet är att du ska få ut maximalt av din bostad och njuta av din fina investering.

Utbildningar

Våra utbildningar

Introskolan

Kommer snart

Hållbar vardag

Kommer snart

Utbildningar

Tips på e-utbildningar