Nyproduktion i Nacka och kommunikationer – en investering inför framtiden?

Nyproduktion Nacka, Nyproduktion Älvsjö, Nyproduktion Skärholmen, Nyproduktion Mälarhöjden

Bostadshuset Stadsporten kommer vara beläget mitt i Centrala Nacka, med bra kommunikationer till resten av Stockholm. I nuläget finns en bussterminal 50 meter från Stadsporten som kan ta dig till bland annat Slussen, Sickla, Värmdö och Saltsjöbaden, samt båtförbindelser som tar dig ut till Skärgården och Stockholm innerstad. Det speciella med Nacka är att du har lika långt till Stockhoms centrala delar, som till Stockholms yttre skärgård.

“När tunnelbanan anländer till Nacka kommer en resa till T-centralen endast ta 10 minuter”

Tunnelbanan beräknas även anlända till Nacka om 7 år, vilket kommer vara ännu ett tillägg i Nackas arsenal av kommunikationer. Storstaden Bostads Alexander Fagerlund talar om vad detta kommer betyda för boende i Stadsporten.

– Kommunikationerna i Nacka är redan skarpa – men när tunnelbanan kommer till City kommer de bli ännu skarpare. En resa till T-centralen kommer då endast ta 10 minuter. Så med detta i åtanke, när väl tunnelbanan kommer kan man anse sig ha gjort en otroligt bra framtidsinvestering.