KALLBADHUSET

ETT HEM ATT TRIVAS I – I GENERATIONER.

På en mysig och lummig strandtomt, i perfekt sydvästläge i Älvsjö, 15 minuter från stan, har Storstaden Bostad utvecklat en liten Brf om totalt fem bostäder. Föreningen består av två parhus med två lägenheter om ca 120 kvm i varje samt ett mindre ”eget hus” om ca 25 kvm golvyta. Noga ritade planlösningar ger generösa ytor för både det sociala och privata, och exklusiva materialval prioriteras för att skapa en kvalitativ och problemfri vardag för de boende.

I Brf Kallbadhuset läggs fokus på livskvalitet. Här ska du som boende njuta av föreningens egna brygga, koppla av på din privata uteplats, ta morgondopp på sommaren och åka skridskor på vintern – 5 meter från ditt vardagsrum.

SNABBFAKTA
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:5
Antal rum:1-5 rok
Boarea:20-122 kvm
Byggstart:2017
Inflyttning:augusti 2018
Arkitekt:VARG Arkitekter
Status:Slutsålt - inflyttning pågår

Vår mäklare

Vill du veta mer om Brf Alprosen eller har du frågor om lägenhetsförsäljningar? Kontakta då vår ansvarige mäklare.

Eddy Lloret

Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.

Alprosen

På gränsen mellan Bromma och Sundbyberg, intill Bällstaån, uppför nu Storstaden Bostad 109 nya bostäder i ett idylliskt kvarter, Alprosen.

Stadsporten

Med djärv arkitektonisk framtoning utvecklar vi Stadsporten i den nya staden i Nacka. Med genomgående gedigna material, tillsammans med uttrycksfull design och smarta lösningar, skapas här ett boende med karaktär.

Kallbadhuset

I Brf Kallbadhuset läggs fokus på livskvalitet. Här ska du som boende kunna njuta av föreningens egna brygga, koppla av på din privata uteplats, ta morgondopp på sommaren och åka skridskor på vintern – 10 meter från ditt vardagsrum.