Agil, personlig och skräddarsydd fastighetsförvaltning

Storstaden Bostad har en stark dröm att få utmana branschen i att tänka nytt och sätta dig som boende i fokus. Det menar vi allvar med.

För att kunna leverera på den visionen fullt ut så har Storstaden Bostad, tillsammans med två andra aktörer, startat framtidens förvaltningsbolag – Hemmavid.

Genom Hemmavid kan vi på riktigt ta hand om dig som boende även efter att du flyttat in i en av våra bostäder. Storstaden Bostad vill inte bara utveckla vackra kvalitetsbostäder – vårt mål är även att skapa moderna och unika boendeupplevelser. 

Gustav Jutner

Förvaltare Hemmavid

”De flesta fastighetsförvaltare arbetar kundorienterat men mycket är fortfarande koncentrerat till B2B inom branschen. Hemmavid arbetar konsumentinriktat på ett helt annat sätt. Vi är övertygade om att de boende är nyckeln till fastighetens välmående och vi vill att drömmen om den nyproducerade bostaden ska bli verklighet även efter inflytt. Det jobbar Hemmavid hårt för! Det kan handla om till synes små saker men som är betydelsefullt för helheten och den personliga boupplevelsen.”