Agil, personlig och skräddarsydd fastighetsförvaltning

Storstaden Fastigheter

Storstaden Fastigheter är den förvaltande verksamheten inom Storstaden Property Group. Storstaden Fastigheter förvaltar våra egna bostadsprojekt och tar in externa förvaltningsuppdrag.

Vår förvaltningstjänst är personlig och tillgänglig, agil och snabbfotad, affärsmässig och skräddarsydd, modern och kundorienterad. Med erfarenhet och tillgänglighet skapar våra fastighetsförvaltare och energidesigners kund- och fastighetsvärde. Vårt arbete skapar goda relationer och en förhöjd fastighetsupplevelse, vare sig det är för medlemmar i bostadsrättsföreningar,  hyresfastigheter eller kommersiella fastigheter.

Vi brinner för att totaloptimera och vi brinner för en underlättande och effektiv fastighetsförvaltning.

Förvaltningsprocessen

Vi vet både hur du optimerar driftsnettot och förbättrar totalavkastningen på lång sikt. Vi sätter alltid fastighetsägarens affär främst - vare sig det är medlemmar, företag eller enskild person. Vi har gedigen erfarenhet av hus men för att skräddarsy våra tjänster för dig behöver vi förstå just din fastighet och dina behov.

Låt oss börja med

Kostnadsfri energidiagnos

Storstaden Fastigheter erbjuder en kostnadsfri statusdiagnos av fastighetens energiförbrukning och lämnar därefter förslag på komfort- och kostnadsbesparande drift- och/eller energioptimeringar.

För att sedan

Driftoptimering

Utifrån energidiagnosen ger vi förslag på driftoptimerande åtgärder på befintliga fastighetssystem.

För att slutligen

Energioptimering

Som ett sista steg av energibesiktningar kan vår energiforskare analysera och ge förslag på framtida energioptimerande investeringar.

Därefter utformar vi

En skräddarsydd förvaltningstjänst

Efter besiktningen har både vi och fastighetsägaren mer information och ett bättre underlag för att gå vidare med en skräddarsydd förvaltning. Vi erbjuder mycket men det är ni själva som bestämmer era behov.

Åt vem skapar vi värde?

Vilka är vi?

Per Jutner
VD och sakkunnig
”Jag vill utmana, tänka nytt och sätta kunden i första rummet.”

Jan Ringborg
Ansvarig förvaltare
”Vi tar ett helhetsansvar över våra fastigheter där andra ofta väljer att gå vidare.”

Kontakta oss!

Vill du boka ett möte, få en offert eller beställa en gratis energianalys? Använd formuläret nedan så tar vi kontakt med dig,