Vi skapar innovationer för miljön, för framtidens fastighetsförvaltning och för härligare boupplevelser

När du köper en bostad eller flyttar in i en bostad utförd av Storstaden ska du alltid få de senaste tekniska lösningarna. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant och använda oss av modern teknik som gör din boupplevelse bättre, mer ekonomisk och framförallt bekvämt hållbar.

För att ligga i framkant räcker det inte med att följa utvecklingen, utan du behöver vara en del av den. Av den anledningen, och för att vi har en stark drivkraft inom fastighetsteknik, har vi startat Storstaden Bostads systerbolag – Abentor Innovation.

Abentor Innovation jobbar helhjärtat med att utveckla och implementera innovationer inom fastighetsteknik och energidesign för Storstaden Bostad och andra fastighetsutvecklare. Tillsammans med avancerade dataanalysmodeller och samarbete med KTH skapar vi innovationer för ökad hållbarhet, för framtidens fastighetsförvaltning och för härligare boupplevelser.

Robert Modrusan

CTO - Abentor Innovation

Genom våra analysmodeller som baseras på data från fyra miljoner kvadratmeter fastighetsyta, kan vi lära av historien för att skapa förutsättningar för framtiden och hur man driver på utvecklingen inom fastighetsteknik.