Försäljning pågår

Johan Skyttes Väg 214, Älvsjö


Bostäder till salu


Hillebarden

Intill Älvsjö Station, på en lummig bakgata, ska Storstaden Bostad uppföra 31 modernt designade bostäder med en boendeupplevelse utöver det vanliga.

Stinsparken

I Veddesta, intill Stockholmsregionens nya kollektivtrafiknod, som binder samman Stockholm och Mälardalen, ska Storstaden Bostad uppföra nya bostadsrätter. Med lekfulla material och former är ambitionen att skapa ett område som människor tycker om och trivs att vistas i.


Kommande bostäder


Kavelbron

Intill Älvsjö Centrum, i bästa kommunikationsläge, på en lummig bakgata, ska Storstaden Bostad uppföra ca 65 kvalitativa bostäder som förenar Älvsjös villabebyggelse med stadens större skala ett stenkast bort.

Ekpalatset

I nya Mälaräng (på gränsen mellan Mälarhöjden och Bredäng) ska 100 genomtänkta och flexibla lägenheter uppföras av Storstaden Bostad. Planlösningar i världsklass, förenat med smarta funktioner och material,  kommer ge boenden en trygg och bekväm vardag.

Hälsolunden

I centralt kommunikationsläge på Lidingö, ska Storstaden uppföra en liten grön stadsdel med en bebyggelse som bjuder in istället för att sluta sig mot sin omgivning. Höga boendekvaliteter skapas med omsorgsfulla detaljer och klassiska proportioner. Det här ska bli en småskalig plats, med grönska, punchverandor och stadsradhus med förutsättningar för vistelse, hälsa och bra kopplingar till omkringliggande områden och parker.

Årstafältet

På Årstafältet i Stockholm ska Storstaden Bostad uppföra ca 100 lägenheter. Årstafältet är en av Stockholm Stads stora satsningar och området kommer genomgå en totalförvandling de närmsta åren. Här ska livskvalitet få det primära fokuset.

Skarpnäck Skärgårdsskogen

I Skärgårdsskogens natur ska ett nytt område växa fram. Storstaden Bostad ska här, med utgångspunkt i skärgård, platsens tillgångar och dess historia, skapa intressanta och trygga bostäder som tar vara på naturen och variationen. Här kommer lägenheter om 1 Rok utvecklas ihop med större lägenheter och stadsradhus.

Kvarter 13 Barkarbystaden

Kvarter 13 i Barkarbystaden, Järfälla, ska Storstaden uppföra 200 bostadsrätter i trä. Projektet ska Noll CO2-certifieras och innehålla allt ifrån 1 rok till moderna stadsradhus.

Järnbärarorden

I kommunikationsnära läge, precis intill Bredängs centrum, ska Storstaden uppföra ca 60 vackra hyresrätter med hög materialitet och boendekvalitet. Projektet syftar till att omvandla Järnbärarvägen i Bredäng till en framsida.

Hägerstensåsen

På attraktivt läge i Stockholm, intill Telefonplan, ska Storstaden uppföra både hyresrätter och bostadsrätter. Projektet kommer andas kvalitet, design och detaljrikedom. Det här är ett boende att vara stolt över i generationer.

Solberga

Precis intill Älvsjö centrum kommer Storstaden uppföra ca 100 kvalitativa lägenheter. Hälften kommer att bli bostadsrätter och hälften kommer att bli hyresrätter.


Slutsålda bostäder


Stadsporten

Med  inspiration från art deco ska Storstaden Bostad utveckla ett landmärke i Nacka Stad som utstrålar kraft, karaktär och stadsmässighet. Stadsporten kommer inrymma 140 bostadsrätter som förenar detaljer, material och hantverk i en modern tappning.

Alprosen

På gränsen mellan Bromma och Sundbyberg, intill Bällstaån, har 109 nya bostäder uppförts i ett idylliskt kvarter. Här lever du det bekväma livet genom att ta hissen ner till gymmet, utnyttja föreningens gemensamma bilpool, eller avnjuta en middag på en av föreningens gemensamma takterrasser med utsikt mot Bällstaåns flödande vatten och Sundbybergs myllriga stadsliv.

Kallbadhuset

På en lummig sjötomt i Älvsjö uppför Storstaden Bostad 5 kvalitativa bostadsrätter precis intill Långsjöns vattenbryn. Husen med Kebonypanel och stora altaner är ritade av Varg Arkitekter.


Våra löften till dig som
flyttar in med oss

Storstaden Bostads bostäder är alla unika, men har en del gemensamma nämnare. Alltid hållbara, genomtänkt design som skänker harmoni och en trivsam omgivning är tre. Kostnadsfri flytthjälp, hantverkartimme vid inflyttning, personlig inflyttningskoordinator och ett smart nyckellöst hus är andra. Allt för att du som boende snabbt ska finna dig till rätta i ditt nya hem.

Kostnadsfri flytthjälp

När du flyttar in i en Storstaden bostad erbjuds du kostnadsfri flytthjälp. Flytthjälpen innebär att du får ett presentkort till en av våra samarbetspartner. Flyttar du till en 2 rok så ger vi dig ett presentkort som motsvarar flytthjälp för en 2 rok.

Hantverkartimme vid inflyttning

I samband med din inflyttning erbjuder vi dig gratis tillgång till en av våra hantverkare i 60 minuter. Detta för att hjälpa dig att snabbare komma i ordning i din nya bostad. Vid inflyttning kommer bokningssystem sättas upp där du kan välja den tid som passar dig bäst.

Personlig inflyttningskoordinator

En inflyttningskoordinator är din personliga kontaktperson på Storstaden Bostad. Dit kan du alltid vända dig om du har frågor. Din personliga kontaktperson  välkomnar dig när du flyttar in och lär dig allt du behöver veta för att du ska få ut maximalt av ditt boende.

Smart nyckellöst hus

En Storstaden bostad är alltid nyckellös. Det innebär att din lägenhet och alla gemensamma utrymmen utrustas med smarta kodlås. På så vis får du fri och bekväm tillgång till all service samtidigt som din bostad blir både smartare och säkrare..

VILL DU HA INFORMATION OM STORSTADENS
NYA BOSTÄDER I STOCKHOLM?