HILLEBARDEN

Där boupplevelsen är i fokus

Hillebardens gestaltning tar avstamp i gamla Älvsjö och flirtar med den i området utmärkande tjugotalsklassicismen, med sadeltakskupor och
valvmotiv i bottenplan, två tidstypiska detaljer som återfinns i ett antal äldre byggnader längs med den anslutande Älvsjövägen. Samtidigt ges den nya
bebyggelsen en stark egen identitet sett till hur de tre volymerna förhåller sig till varandra, den sobra materialpaletten och takkupornas unika silhuett. Fokuset har varit att Hillebarden ska passa in i den lummiga karaktären som symboliserar området. Här ska det vara härligt att komma hem.

I Hillebarden ryms allt mellan kvadratsmarta 1 rok och rymliga 5 rok, men projektet innehåller också ett privat townhouse om 191 kvm, med egen ingång, förgårdsmark och tre terrasser i olika väderstreck. Här bor du generöst men fortfarande med bostadsrättens bekvämligheter.

Lägenheterna som vetter mot gatan ges franska balkonger med pinnräcken och generösa fönsterpartier medan lägenheterna som vetter mot gården får stora terrasser och/eller balkonger. Vissa av de större lägenheter får även en uthyrningsdel som ger den boende stora möjligheter.

Alla lägenheter blir modernt designade med en boendeupplevelse utöver det vanliga.

SNABBFAKTA
Typ:Nyproduktion
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:32
Adress:Johan Skyttes Väg 214
Antal rum:1 rok - 5 rok och townhouse
Boarea:30-190 kvm
Planerad byggstart:Q2-Q3 2022
Planerad inflyttning:Q4 2023
Arkitekt:Urban Couture Arkitekter
Status:Under produktion

Vill du veta mer om Hillebarden?


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.