EKPALATSET

Varför Ekpalatset?

Namnet är direkt hämtat från byggnadens gedigna gestaltning med sluttande sadeltak, stora fönsterpartier, framträdande nischer i fasad och vackra pelargångar. En ståtlig ek kommer även att bevaras på innergården och bli en uppskattad samlingspunkt för de boende.

Området runt Ekpalatset har relativt få större lägenheter samtidigt som många i området antingen bor trångt eller flyttar från stadsdelen när man växer ur sin lägenhet. För att bättre kunna erbjuda valmöjligheter, har vi satsat på blandade lägenhetsstorlekar och flexibla planlösningar. Med det menas att två lägenheter kan slås ihop och bli en större, och en lägenhet kan med tillvalsväggar bilda två lägenheter där den ena kan fungera som uthyrningsdel. Detta för att fler ska kunna efterfråga både större och mindre bostäder med en rimlig boendekostnad.

Utöver flexibla planlösningar kommer Storstaden Bostad att verka för ökad sysselsättningsgrad i området bland yngre personer. Detta genom att erbjuda mentorskap till människor som utbildar sig inom samhällsbyggnadssektorn. Vi kommer även verka för att få fler barn och unga att aktivera sig inom kultur och idrott under bygg- och planeringsprocessen.

Stort fokus har även lagts på gestaltningen och skapandet av tryggare, vackrare och mer sociala mötesplatser, både innanför och utanför Ekpalatsets fastighetsgränser.

Ekpalatset signum kommer att vara flexibilitet, kvalitet och trygghet.

SNABBFAKTA
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:110
Antal rum:1-5 rok
Boarea:25 - 100 kvm
Område:Mälaräng (Mälarhöjden/Bredäng)
Utvecklare:Storstaden Bostad
Arkitekt:VERA Arkitekter

Har du frågor om Ekpalatset?

Vill du veta mer om Brf Ekpalatset? Vänligen kontakta vår säljansvarig.

Alexander Fagerlund

Telefon:  070 – 861 17 09
Email: alexander.fagerlund@storstadenbostad.se


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.