I Kavelbron bor du bland uppväxta trädgårdar mitt i Gamla Älvsjös villaidyll, med endast fem minuters promenadavstånd till pendeltågstation, butiker, restauranger och annan service. Här behöver du inte göra avkall på det urbana och praktiska livet i lägenhet för att samtidigt kunna ta del av alla fördelar med att bo i lugna villakvarter – med närhet till populära skolor/förskolor och fritidsaktiviteter, naturreservat med motionsspår, grönområden, parker och badsjö. Vill du ändå lämna lugnet och småstadskänslan kan du ta dig från din bostad till Södermalm på en kvart, och på ytterligare fem minuter är du inne i Stockholm City.

Välkommen till charmiga Älvsjö

Lummig villaidyll med närhet till allt
Bra kommunikationer med 10 minuters resväg till Stockholm City
Nya tunnelbanan och Spårväg Syd får station i Älvsjö
Flertalet utmärkta skolor och förskolor i området
Restauranger, gym och annan service vid Älvsjö Torg
Gångavstånd till Älvsjöskogen med upplysta motionsspår och utegym
Cykelavstånd till Långsjön, Långbroparken och Långbro Värdshus

Välkommen till Brf Kavelbron

Välplanerade bostäder för alla livsfaser
Exklusiva, genomtänkta detaljer och materialval
Generös takhöjd i alla lägenheter
Tillåten andrahandsuthyrning
Radiatorlös uppvärmning med vattenburen golvvärme
Garage i huset

Snabbfakta

Typ:Nyproduktion
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:55
Adress:Sjättenovembervägen 213, Älvsjö
Antal rum:1 rok - 5 rok och radhus
Boarea:30-145 kvm
Planerad byggstart:Q3 2024
Planerad inflyttning:Q3-Q4 2025
Arkitekt:Urban Couture Arkitekter
Status:Försäljning pågår

Priser & Planlösningar

Om Kavelbron

Kavelbrons gestaltning tar avstamp i Gamla Älvsjö och flirtar med områdets utmärkande villabebyggelsen. Fokuset har legat på att ta tillvara den lummiga och gemytliga karaktären som symboliserar området. Här ska äppelträd bevaras och grönskan blir ett viktigt inslag i mötet mellan byggnader och trottoarer.

Ambitionen för Kavelbron har varit att skapa hållbara och smakfulla bostäder. Vi har låtit noga utvalda material och inredningsdetaljer genomsyra utformningen för att skapa en konceptuell helhet. Material- och kulörpaletten skapar en gedigen bas där boenden har möjlighet att sätta en egen prägel på sin bostad.

Genom välplanerade ytor och generösa takhöjder invändigt skapar vi tidlösa och trivsamma lägenheter med högt designvärde. Det tydliga formspråket, detaljerna både in- och utvändigt, ger projektet en egen identitet och kvalitetskänsla. Alla lägenheter har vattenburen golvvärme, därför finns inga radiatorer inom lägenheterna.

Välkommen till charmiga och lummiga Älvsjö

Älvsjö är en expansiv stadsdel i södra Stockholm, med bara 10 minuters resväg till Stockholm City. Älvsjö erbjuder gröna parkmiljöer med bilfria gång- och cykelvägar. När sommarsolen skiner är det perfekt att åka till Långsjön för ett dopp och det finns välrenommerade caféer och restauranger i omgivningen. Den fina Långbroparken är perfekt för en sommarpicknick eller barnlek. I stadsdelen finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen med fin natur, utegym och elljusspår.

I Älvsjö finns flera utmärkta skolor och förskolor, samt nya idrottshallar för den aktiva familjen. Lekfulla parker som Apelsinparken och Kristallparken bjuder in barn i alla åldrar till lek och aktivitet.

Älvsjö Torg ligger bara 300 meter från Brf Kavelbron, och erbjuder stort utbud av butiker, vårdcentral, apotek och gym. Här finns också mycket goda kommunikationsmöjligheter med  pendeltåg och flertalet bussar. På sikt är tunnelbanan planerad till Älvsjö, och den nya spårvägen får också en station här.

Varför köpa bostad av Storstaden?

Storstaden Bostad vill alltid ge någonting extra till de människor som väljer att köpa en bostad i våra projekt. Det ska varken vara jobbigt att köpa, att flytta eller att bo. Vårt löfte till dig är att du ska få en så bekväm vardag som möjligt. Men det är inte allt. Läs mer här om vad som ingår vid köp av en Storstaden bostad.

Flytthjälp

Snickartimme

Tryggt boendeköp

Smarta nyckellösa hus

Realtidsöversikt över din förbrukning

Vill du veta mer om Kavelbron?


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.