Grönt boende i Älvsjös villaidyll

Kavelbrons gestaltning tar avstamp i gamla Älvsjö och flirtar med den i området utmärkande villabebyggelsen med detaljer som takkupor och fönsterluckor. Den nya bebyggelsen får en stark egen identitet sett till bostadstyper och boendekvaliteter. Här finns allt från 1-5 rok och privata radhus. Fokus ligger på att ta tillvara på den lummiga karaktären som symboliserar området. Här ska äppelträd bevaras och grönska ska trevliggöra mötet mellan byggnader och trottoar.

I Kavelbron blir livet generöst och samtidigt bekvämt. Smarta detaljer och funktioner samspelar med natursköna och vackra material interiört såväl som exteriört.

Lägenheterna som vetter mot gatan ges spanska balkonger med pinnräcken och generösa fönsterpartier medan lägenheterna som vetter mot gården får stora terrasser, uteplatser och/eller balkonger. I radhusen får du både en generös takterrass som kan nyttjas året om och en uteplats för snabb tillgång till gården.

Alla lägenheter blir modernt designade med en boendeupplevelse utöver det vanliga.

SNABBFAKTA
Typ:Nyproduktion
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:55
Adress:Sjättenovembervägen 213, Älvsjö
Antal rum:1 rok - 5 rok och radhus
Boarea:30-145 kvm
Planerad byggstart:Q4 2023
Planerad inflyttning:Q2 2025
Arkitekt:Urban Couture Arkitekter
Status:Detaljplaneskede

Vill du veta mer om Kavelbron?


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.