Välkommen till Barkarby City
Ny levande stadsdel med butiker, restauranger och ett brett utbud av service
Viktig kollektivtrafikknutpunkt med ny station för pendel-, regional- och fjärrtåg, och en ny tunnelbanestation.
Stort utbud av handel och matbutiker i närliggande Barkarby handelsplats
Spännande nya mötesplatser på Stinstorget och i Stinsparken
Närhet till naturreservat och ett rikt friluftsliv
Välkommen till Brf Stinsparken
Arkitektur utöver det vanliga med småskalig övergång mellan villastad och kvartersstad
Genomtänka detaljer och materialval
Generös takhöjd om minst 2,70 meter
Tillåten andrahandsuthyrning
Genomgående vattenburen golvvärme
Stor gemensam takterrass med tillhörande gemensamhetslokal
Välplanerad innergård med funktioner som utegym, cykelservice, odling, pergola, grillplats och gott om sittplatser
Garage i huset
Närhet till skolor och förskolor
Snabbfakta
Typ:Nyproduktion
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:91
Adress:Veddestavägen, Barkarby City, Järfälla
Antal rum:1 rok - 5 rok
Boarea:30-140 kvm
Planerad säljstart:Q1 2023
Planerad byggstart:Q1 2024
Planerad inflyttning:Q3 2025
Arkitekt:AIX Arkitekter
Status:Bygghandling

Observera att ovan bilder är visionsbilder och detaljer kan vara missvisande och skilja sig från slutprodukten. Bilder kan även innehålla tillval.

Priser & Planlösningar

Om Stinsparken

I Brf Stinsparken kombineras klassiska proportioner med lekfulla material och former. Vår vision har varit att skapa ett område som människor tycker om och trivs att vistas i. Här infinner sig en känsla av både parkgrönska och stad. På innergården skapas gemensamma sociala ytor för aktiviteter som träning, grillfest, barnkalas och avkoppling. Som boende i Brf Stinsparken har man dessutom tillgång till en gemensam takterrass med tillhörande uterum.

Lägenheterna i Brf Stinsparken har högt i tak, väl genomtänkta planlösningar och balkonger/franska balkonger eller terrasser. De är radiatorlösa och har genomgående vattenburen golvvärme i alla rum. 

Inredningen i Brf Stinsparken är stilren och beständig i skandinaviska toner. Standarden är hög och materialvalen gedigna. Köket från Ballingslöv går i en ostronbeige färgton och bänkskivan är en stryktålig och naturtrogen kalkstensimitation i granitkeramik. Badrummet har vita väggar med vertikal kakelsättning och på golvet ligger ljusa granitkeramikplattor, också de i kakstensimitation. Samma granitkeramik återfinns i bänkskivan ovan tvättmaskin och torktumlare. Badrumskommod och överskåp från Ballingslöv går ton i ton med golv och bänkskiva, vilket skapar en genomtänkt helhet. Ostronbeigea skjutdörrsgarderober i hallen matchar väl de ljusa golvplattorna av äkta terrazzo. Hallen pryds också av en karosseripanel med stavar av vaxad ek. Väl genomtänkta detaljer med hög finish genomsyrar hela projektet Brf Stinsparken.

Välkommen hem!

Barkarby City

Vid Barkarby station pågår unika satsningar på att bygga ut kollektivtrafiken. År 2026 är Järfälla och Barkarby en stor och viktig knutpunkt i regionen, som länkar sam­man Stockholm med Mälardalen på ett helt nytt sätt. Från Barkarby station kommer man att kunna ta tunnelbanan, bussen, pendeltåget, regionaltåget eller fjärrtåget.

Barkarby står inför en stor förändring, och Barkarby City kommer att få ett mycket strategiskt regionalt läge i Stockholmsregionen. I anslutning till kollektivtrafiknoden utvecklas en dynamisk och livfull stadsmiljö med kontor, hotell, Stockholms första skidspår inomhus, handel, service, restauranger, bostäder och lokaler för kultur, utbildning, vård och hälsa.

I ett attraktivt läge i Barkarby City, där service och urbana miljöer möter parkområde och lugna villakvarter, utvecklar vi på Storstaden Bostad ett nytt kvarter med bostäder, kommersiella lokaler och en förskola.

Varför köpa bostad av Storstaden?

Storstaden Bostad vill alltid ge någonting extra till de människor som väljer att köpa en bostad i våra projekt. Det ska varken vara jobbigt att köpa, att flytta eller att bo. Vårt löfte till dig är att du ska få en så bekväm vardag som möjligt. Men det är inte allt. Läs mer här om vad som ingår vid köp av en Storstaden bostad.

Flytthjälp

Snickartimme

Tryggt boendeköp

Smarta nyckellösa hus

Realtidsöversikt över din förbrukning

Vill du veta mer om Stinsparken?

Ansvarig mäklare

Helena Blomqvist

Ansvarig mäklare

Thomas Bergstedt


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Lidingö, Älvsjö, Mälarhöjden eller Järfälla – hitta din drömbostad här.