STINSPARKEN

En plats du vill återkomma till

I ett mycket strategiskt viktigt läge, granne med Stockholmsregionens nya kollektivtrafiknod som binder samman Stockholm och Mälardalen på ett helt nytt sätt med tunnelbana, pendeltåg, buss, regional- och fjärrtåg i direkt anslutning till varandra, ska Storstaden Bostad upprätta bostäder, kommersiella lokaler och en förskola.

Här har vi på Storstaden använt oss av klassiska proportioner men utnyttjat mer lekfulla material och former, med ambitionen att skapa ett område som människor tycker om och trivs att vistas i. Byggnaderna skapar liv och rörelse ut mot det offentliga rummet, även på platser där lokaler inte finns. Med radhusentréer är det unikt och innovativt samtidigt som gränsen mellan det offentliga och privata rummet inte utraderas. Takterrasser skapar liv i kvarteret och trivselmässigt är det ett projekt som har stor omsorg för detaljer.

Barkarby står inför en stor förändring. Barkarby kommer inom något år få ett mycket strategiskt regionalt läge i Stockholmsregionen. I anslutning till kollektivtrafiknoden utvecklas en dynamisk och livfull stadsmiljö med kontor, hotell, Stockholms första skidspår inomhus, handel, service, restauranger, bostäder och lokaler för kultur, utbildning, vård och hälsa.

SNABBFAKTA
Typ:Nyproduktion
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:85
Adress:Veddestavägen, Barkarby City, Järfälla
Antal rum:1 rok - 5 rok
Boarea:30-140 kvm
Planerad säljstart:Q3-Q4 2022
Planerad byggstart:Q1 - 2023
Planerad inflyttning:Q4 2024
Arkitekt:AIX Arkitekter
Status:Bygghandling

Vill du veta mer om Stinsparken?

Ansvarig mäklare

Helena Blomqvist


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.