Alprosen

STILRENT, BEKVÄMT OCH IDYLLISKT

På gränsen mellan Bromma och Sundbyberg, intill Bällstaån, uppför nu Storstaden Bostad 109 nya bostäder i ett idylliskt kvarter, Alprosen. Kvarteret formas av två vinkelbyggnader med huskroppar i olika höjder, omringade av berg och grönska, med restaurang och närservice på gatuplan, och med gemensamma och privata terrasser på taken. Här lever du det bekväma livet med kameraövervakat garage i huset. Ta hissen ner till gymmet, utnyttja föreningens gemensamma bilpool, eller avnjuta en middag på en av föreningens gemensamma takterrasser med utsikt mot Bällstaåns flödande vatten, Sundbybergs myllriga stadsliv och närliggande Bromma Blocks, Brommakullarna och Enebyskogen. Alprosen erbjuder även 53 garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Projektet är slutsålt

Brf Alprosen är nu slutsålt och inflyttat

Arkitektur

Vera Arkitekter

Säljstart

2 april 2017

Inflyttning

Februari-maj 2018

Ansvarig mäklare

Wrede Fastighetsmäkleri

HUSEN OCH ARKITEKTUREN

Alprosens välexponerade läge på Bällstavägens höjdpunkt bildar ett entrémotiv mot öster för den nyanlagda stadsdelen Annedal. Terrasser och trappor längs bergskärningen i norr leder vidare upp till det skogsklädda naturområdet på bergshöjden.

Privata och gemensamma takterrasser på olika nivåer skapar tillsammans med gården och gårdsterrasserna en vegetationsrik och lekfull miljö som inbjuder till samvaro och rekreation.

Högst upp i husen finns exklusiva etagelägenheter med egen takterrass. Där ryms egna odlingar, spapool och plats för sommarfester eller ett yogapass under bar himmel.

Observera att bilderna är renderade och avvikelser kan förekomma.