STADSPORTEN

ETT BOENDE MED KARAKTÄR

Storstaden Bostad fick uppdraget att utveckla ett flerbostadshus med stark stadskänsla och höga arkitektoniska värden för att ge tidlös karaktär åt den stad som nu växer fram i Nacka.

Inspirationen till Stadsportens utformning hämtades därmed från 1920-talets Art Deco. En stil som föddes i Paris och som sedan ökade i popularitet i Europa och USA fram till 1950-talet. Stilen är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. Guldkornen från denna era har vi använt och anpassat. Resultatet har blivit en detaljrik och särskiljande utformning utvändigt såväl som invändigt. 

Bostäderna i Stadsporten ska vara personliga och tjänstgöra som riktiga hem i generationer. Extra fokus har därför lagts på vackra tidlösa material i en modern kombination. Du som boende i Stadsporten får en välavvägd bas att utgå från och samtidigt stort utrymme att inreda efter eget tycke och smak.

Projektsida kommer snart

SNABBFAKTA
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:141
Antal rum:1-5 rok
Boarea:20 - 150 kvm
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Byggstart:Q1 2020
Inflyttning:Q2 2021
Status:Säljstart februari 2019
Arkitekt:VERA Arkitekter
Övrigt:Alla lägenheter har minst en balkong och/eller terrass, samt förråd.

Bilderna är illustrationer och viss avvikelse kan förekomma.


Har du frågor om Stadsporten?

Vill du veta mer om Brf Stadsporten eller har du frågor om lägenhetsförsäljningar? Kontakta då vår sälj- och kundkoordinator.

MARTIN ISBERG

Telefon:  070 – 866 13 97
Email: martin.isberg@storstadenbostad.se


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.

Alprosen

På gränsen mellan Bromma och Sundbyberg, intill Bällstaån, uppför nu Storstaden Bostad 109 nya bostäder i ett idylliskt kvarter, Alprosen.

Stadsporten

Med djärv arkitektonisk framtoning utvecklar vi Stadsporten i den nya staden i Nacka. Med genomgående gedigna material, tillsammans med uttrycksfull design och smarta lösningar, skapas här ett boende med karaktär.

Kallbadhuset

I Brf Kallbadhuset läggs fokus på livskvalitet. Här ska du som boende kunna njuta av föreningens egna brygga, koppla av på din privata uteplats, ta morgondopp på sommaren och åka skridskor på vintern – 10 meter från ditt vardagsrum.