Säljstart för etapp 2

Nu startar säljetapp 2 för Alprosen

Nu på söndag den 14 maj är det äntligen dags för säljstart.
Säljstarten är digital och du kan läsa nedan hur du tar din plats i kön. Bifogat finns även viktiga dokument som ligger med som bilaga till avtalet, samt information om lånelöfte. Läs noggrant igenom informationen nedan och slå oss gärna en signal om du har några frågor.

Vi vill även passa på att tacka alla kunder som vi träffade på informationsdagarna i helgen.

Köpprocessen
 1. Klicka på ”ta din plats i kön”.
  Knappen är aktiv kl. 16.00-18.00 på söndag den 14 maj. Du får din plats i kön genom att fylla i e-postadress och klicka på skicka.
 2. Du får då ett mail skickat till dig som tar dig vidare till ett bokningsformulär. Formuläret kan du fylla i lugn och ro, din köplats är då redan registrerad. Bokningsformuläret stänger kl. 20.15
 3. Anmälningarna registreras i turordning från när du skickat in din e-postadress.
 4. En lista upprättas av mäklaren som delar upp intressenter i grupper baserat på turordningen. Mäklarna kontaktar alla måndag den 3 april via mail och berättar i vilken grupp de ligger samt när och var de ska befinna sig för att eventuellt skriva förhandsavtal. I detta mail kommer det finnas med ett utkast på förhandsavtal inkl 5 bilagor (Se punkt 5)
 5. Från klockan 17.00 tisdag 16 maj, onsdag 17 maj och torsdag 18 maj skrivs förhandsavtalen som erbjuds via turordningslistan. OBS att förhandsavtalen är bindande avtal och du måste kunna uppvisa ett lånelöfte eller annat underlag för finansiering i samband med avtalsskrivning.Till avtalen kommer dessa 5 bilagor:
  1)   Kostnadskalkyl för föreningen
  2)   Stadgar
  3)   Materiallista
  4)   Bofaktablad
  5)   Tillvalsblankett
  Alla bilagor kommer att finnas tillgängliga i god tid innan avtalsskrivning. De kommer att mailas till dig i samband med informationsbrevet om säljstarten och de kommer även finnas med i mailet med inbjudan till kontraktsskrivning.
 6. De lägenheter som säljs uppdateras på projektsidan under tiden avtalen skrivs och går att följa där.
Viktiga dokument

Bifogat i detta mail finner du dokument som kommer ligga med som bilagor till förhandsavtalet. Läs dessa och kontakta mäklarna vid eventuella frågor. Klicka här för att ladda hem bilagor.

Lånelöfte

Tänk på att du på avtalsdagen ska kunna uppvisa lånelöfte eller annat underlag för finansiering.

Med vänliga hälsningar,
Per Jutner
VD och grundare Storstaden Bostad

För mer info, vänligen kontakta

Martin Isberg
Fastighetsmäklare
Wrede Nyproduktion
martin@wrede.se
0721-66 10 22

Helena Blomqvist
Fastighetsmäklare / Head of
Wrede Nyproduktion
helena@wrede.se
0721-66 10 22