Visningstider inför säljstart av de sista lägenheterna i Brf Stadsporten

Visningstider inför säljstart av de sista lägenheterna i Brf Stadsporten!

Säljstarten av de första etapperna i Brf Stadsporten blev succé och det är redan 85 lägenheter bokade i projektet! Det är fortsatt stort intresse och vi kommer därför redan nu påbörja försäljningen av de sista lägenheterna i Brf Stadsporten.  Lägenheter som säljstartas har lägenhetsnummer som börjar på 3 och säljstarten äger rum den 1 februari kl 10.00. Du finner alla priser och planlösningar i lägenhetsväljaren på projekthemsidan. Inför detta kommer vi ha öppna visningar i Stadsportens showroom i Nacka Forum och vi kommer även skicka ut mer information om hur säljstarten går till i detalj.

Visningstider :

  • Söndag den 19/1 kl 12-13
  • Söndag den 26/1 kl 12-13
  • Torsdag den 30/1 kl 17-18

Visningarna hålls i Storstaden Bostads showroom på 18 våningen i Nacka Forum. Visningarna är öppna och alla som önskar komma är varmt välkomna!

Hitta till visningslokalen:

På våning 1 i Nacka Forum, gå in i korridoren mellan The Body Shop och Hunkemöller. Precis innan utgången från Nacka Forum hittar du hissar som tar dig upp i höghuset. Ta hissen upp till våning 18. Observera att det är 3 timmars gratis parkering i Nacka Forums parkeringsgarage.