Storstaden Bostad ny ägare av Alprosen

Nyproduktion Stockholm, Bostad Bromma

Den 1 oktober blev det ägarskifte för projektet Alprosen i Mariehäll. Per Jutner, tidigare VD för Einar Mattsson Projekt AB, har startat Storstaden Bostad AB och tog den 1 oktober över projektet Alprosen från Einar Mattsson.

Vi på Storstaden Bostad ser fram emot att få driva det här projektet tillsammans med dig som anmält ditt intresse. Projektet fortlöper som vanligt och Alprosens nya hemsida kommer att gå live i god tid före säljstart. Där kommer du få tillgång till massor av inspirerande innehåll och kan samtidigt hålla dig väl uppdaterad kring hela säljprocessen.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundservice som du når på:
Telefon: 08 – 410 00 800
E-post: info@storstadenbostad.se
Är du nyfiken på vilka Storstaden Bostad är så får du gärna gå in och läsa mer på vår hemsida storstadenbostad.se

Jag och mina kollegor önskar dig hjärtligt välkomna till oss.

Vänliga hälsningar,
Per Jutner

VD och grundare av Storstaden Bostad AB