Stadsporten – Nyproducerade bostäder i Nacka för alla livets skeden

Nyproduktion Nacka

Bostadshuset Stadsporten erbjuder bostäder för alla skeden i livet. Här finns rymliga femmor likväl som komprimerade ettor – hem både för barnfamiljen och förstagångsköparen. I Stadsporten kan du förvänta dig en vardag anpassad efter just dina behov. Mobilitetslösningar i form av bilpool och daglig hemleverans av matvaror är något som kommer erbjudas.

– Vi har utformat Stadsporten utifrån en flera målgrupper. Vi har villaägaren som vill flytta från villan för att få ett bekvämare liv, men samtidigt behöver ytorna. I de lägenheterna har vi stora uteplatser och terrasser, för att få med sig villakänslan in i lägenheten. Vi har även yngre personer som söker efter en etta. Därför har vi byggt ettor med mycket bra planlösning som rymmer alla tänkbara bekvämligheter. På så vis känns de som större lägenheter än vad de faktiskt är, säger Storstaden Bostads Alexander Fagerlund.

“Vi satsar på olika servicetjänster för att alla boende i Stadsporten ska få ett bekvämare liv”

Storstaden Bostad har även tittat på andra bekvämligheter för de boende.

– Nacka som stad och dess invånare är väldigt aktiva. Därför har vi sett till att alla lägenheter har förråd i källaren så det finns gott om förvaring för fritidsprylar, cyklar, skidor, hockeyutrustning, etc. Vi har också tittat på servicetjänster så att exempelvis en yngre person som inte har en bil kan låna från en bilpool. På så sätt satsar vi på servicetjänster så att alla i Stadsporten ska få ett bekvämare liv.