Stadsporten – ett helhetstäckande tjänstepaket som bereder för en hållbar och bekväm livsstil

nyproduktion nacka

Inför nyproduktion i Centrala Nacka har man försökt möta upp de behov som finns så bra som möjligt. Man har frågat om möjlighet till parkering och elbilsparkering, vilket kommer finnas. Det kommer även erbjudas tjänster såsom kemtvätt, barnpassning, tekniksupport och storage on demand.

Praktiska hemlösningar kommer även finnas, som nyckelfria lås och smart belysning. Storstaden bostad tillhandahåller även möjligheten för boende att se sin energiförbrukning i realtid, genom appen Energikollen. Allt detta bereder för en bekväm, ekonomiskt och klimatmässigt hållbar vardag.

– I Stadsporten har vi ett helhetstänk där inget lämnas åt slumpen, säger Storstaden Bostads Alexander Fagerlund.