Visningstider inför säljstart etapp 2

Visningstider inför säljstart etapp 2 den 13 oktober

Säljstarten av den första etappen i Brf Stadsporten blev en succé och det är redan 64 lägenheter bokade i projektet! Det är fortsatt stort intresse och vi kommer därför redan nu påbörja försäljningen av lägenheter i etapp 2. Säljstarten för etapp 2 äger rum den 13 oktober och du finner alla priser och planlösningar i lägenhetsväljaren på projekthemsidan. Inför detta kommer vi ha öppna visningar i Stadsportens showroom i Nacka Forum och vi kommer även skicka ut mer information om hur säljstarten går till i detalj.

Visningstider :

  • 2-3 RoK visas den 28/9 kl 12-14
  • 4-5 RoK visas den 5/10 kl 12-14

Visningarna hålls i Storstaden Bostads showroom på 18 våningen i Nacka Forum. Visningarna är öppna och alla som önskar komma är varmt välkomna!

Hitta till visningslokalen:

På våning 1 i Nacka Forum, gå in i korridoren mellan The Body Shop och Hunkemöller. Precis innan utgången från Nacka Forum hittar du hissar som tar dig upp i höghuset. Ta hissen upp till våning 18. Observera att det är 3 timmars gratis parkering i Nacka Forums parkeringsgarage.