Säljstart den 1 februari för de sista lägenheterna i Brf Stadsporten

Säljstart den 1 februari för de sista lägenheterna i Brf Stadsporten

Säljstarterna för etapp 1 och 2 blev succé. Då det är fortsatt högt intresse för Stadsportens lägenheter väljer vi nu att säljstarta de sista lägenheterna i projektet. Den 1 februari säljstartas alla lägenheter med lägenhetsnummer som börjar på 3. Priser och planlösningar på de lägenheter som säljstartas hittar du i lägenhetsväljaren på stadsportennacka.se. Alla lägenheter med status "ledig" i lägenhetsväljaren kommer gå att boka vid säljstarten.

Alla intressenter som gjort en intresseanmälan för projektet kommer att få information inför säljstarten och därmed möjligheten att delta. En intresseanmälan görs enkelt här på hemsidan eller via den här länken.

Den digitala köpanmälan öppnar kl 10.00 den 1 februari och det är först till kvarn som gäller. Länken till köpanmälan skickas ut till alla intresseanmälda veckan innan säljstarten.

Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig mäklare, Helena Blomqvist. Kontaktuppgifter hittar du på projekthemsidan.