STADSPORTEN

Nyproduktion Nacka

ETT BOENDE MED KARAKTÄR

Storstaden Bostad fick uppdraget att utveckla nyproduktion i Nacka, med höga arkitektoniska värden och stadskänsla som måttstock. Det nyproducerade flerbostadshuset Stadsporten kommer därför bidra med en tidlös karaktär till den stad som nu växer fram där.

Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur – en stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. Guldkornen från denna era har använts och noga anpassats. Och resultatet är en detaljrik och särskiljande utformning som sticker ut utvändigt såväl som invändigt.

Bostäderna i Stadsporten ska vara personliga och tjänstgöra som riktiga hem i generationer. Extra fokus har därför lagts på vackra tidlösa material i en modern kombination. Du som boende i Stadsporten kommer få en välavvägd bas att utgå från och samtidigt stort utrymme att inreda efter eget tycke och smak.

SNABBFAKTA
Upplåtelseform:Bostadsrätt
Antal bostäder:140
Antal rum:1-5 rok
Boarea:20 - 130 kvm
Priser:Från 49 950kr/kvm
Säljstart:Den 8 september 2019
Byggstart:Prel. Mars 2020
Inflyttning etapp 1:Prel. Q4 2021
Inflyttning etapp 2:Prel. Q1 2022
Arkitekt:VERA Arkitekter
Övrigt:Alla lägenheter har minst en balkong och/eller terrass, samt förråd.

Har du frågor om Stadsporten?

Vill du veta mer om Brf Stadsporten eller har du frågor om lägenhetsförsäljningar? Kontakta då vår säljansvarig.

Alexander Fagerlund

Telefon:  070 – 861 17 09
Email: alexander.fagerlund@storstadenbostad.se


Våra bostadsprojekt

Intresserad av Storstaden Bostads andra bostadsprojekt? Drömmer du om att flytta till Stockholm, Bromma, Nacka, Älvsjö eller Mälarhöjden – hitta din drömbostad här.