Storstaden Bostad rekryterar två

Bostadsutvecklaren Storstaden Bostad växer och rekryterar Daniel Tallqvist, 36, som finanschef och Alexander Fagerlund, 27, som marknads- och kommunikationschef. I samma veva flyttar bolaget från Liljeholmen till större lokaler på Kungsholmen.

Daniel Tallqvist är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Han kommer senast från EQT där han haft olika roller i Stockholm och Amsterdam de senaste 8 åren. Bland annat inom IR, företagsvärdering, rapportering och fondadministration, men senast som chef för Operations Support. Innan EQT jobbade Daniel med transaktionsrådgivning på EY. I sin roll som finanschef ska han ansvara för att Storstaden Bostad växer och utvecklas i takt med bolagets offensiva affärsplan.

Alexander Fagerlund har en examen i strategisk kommunikation från Lunds Universitet och kommer senast från kommunikationsbyrån Springtime, där han haft rollen som projektledare och kundansvarig. Alexander har fyra års erfarenhet från byråsidan och har tidigare jobbat framgångsrikt med kunder inom bygg- och fastighetsbranschen. I sin roll som marknads- och kommunikationschef ska Alexander säkerställa Storstaden Bostads långsiktiga konkurrenskraft på marknaden.

– Både Daniel och Alexander har vass kompetens inom sina områden och kommer spela centrala roller i Storstaden Bostads fortsatta utveckling och erbjudande mot kund. Det har varit hård konkurrens om de här positionerna och jag är otroligt glad att det är just Alexander och Daniel som vi lyckats rekrytera, säger Per Jutner, VD på Storstaden Bostad.

Storstaden Bostad har under hösten vunnit fler markanvisningar och kommer fortsätta att växa under 2018. Av den anledningen har man flyttat till större lokaler på Kungsholmen i Stockholm och besöks numera på Lindhagensgatan 126.