Storstaden Bostad rekryterar Oskar Lange och startar förvaltande verksamhet

Bostadsutvecklaren Storstaden Bostad startar förvaltningsbolaget Storstaden Fastigheter och rekryterar Oskar Lange, 32, som ansvarig fastighetsförvaltare. Oskar kommer senast från Aktiebolaget Kv Danmark Nr 28 & Co KB och ska driva och utveckla Storstaden Fastigheters verksamhet.

Oskar Lange kommer senast från Aktiebolaget Kv Danmark Nr 28 & Co KB där han ansvarat för delar av bolagets kommersiella fastighetsbestånd. Dessförinnan jobbade Oskar som fastighetsförvaltare för Fortima Fastighetsförvaltning AB och innan det studerade han juridik vid Stockholms Universitet med inriktning på fastighetsrätt. Oskar blir ansvarig för Storstaden Fastigheters verksamhet, som består av förvaltning av Storstaden Bostads nyproduktioner samt externa förvaltningsuppdrag.

- Oskar har ett inspirerande driv och gedigen erfarenhet inom fastighetsförvaltning och vi är glada att han valt att bli en av oss. Genom rekryteringen av Oskar och starten av Storstaden Fastigheter tar vi ett viktigt steg mot att göra vardagen ännu enklare för våra kunder, säger Per Jutner, VD på Storstaden Bostad

- Det är motiverande att få förtroendet att bygga upp Storstaden Fastigheter och vi har redan fått in utmanande förvaltningsuppdrag. Storstaden Bostad har ett starkt kundfokus som genomsyrar hela organisationen och man tar ett helhetsansvar över sina fastigheter där andra ofta väljer att gå vidare. För mig är det viktiga grundstenar i utvecklandet av ett attraktivt förvaltningserbjudande, säger Oskar Lange, ansvarig fastighetsförvaltare på Storstaden Fastigheter.

Idag har Storstaden Fastigheter förvaltningsuppdrag för sex fastigheter i sex olika städer.